Detacheren zorg Noord-Holland

Wil jij kennis maken met de zorg? Kom detacheren binnen de zorg in Noord-Holland. Werken bij Corparis biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende facetten van de zorg. Daarnaast geniet je alsnog van een vast dienstverband. Wil je meer weten? Lees snel verder.

Leer de zorg kennen

Met detacheren kom je voor bepaalde tijd bij een van onze opdrachtgevers te werken. Tijdens de detachering werkt je mee aan een opdracht of vervul je een functie. Zo kun jij erachter komen of dit is wat bij jou past. Is het tijdsbestek afgelopen, dan kan je naar een andere opdrachtgever. Tijdens je opdrachten blijf je bij ons onder contract staan. Wij regelen dan ook de administratie en loonbetalingen. En we helpen je bij het vinden van een geschikte opdracht.

Professioneel en persoonlijk

We vinden het belangrijk dat jij bepaalt waar je carrière reis naar toe, maar we kunnen je hierbij begeleiden. Kom je bij ons te werken, dan ga altijd eerst een gesprek aan met onze collega’s. Tijdens dit gesprek willen jou, je ambities en je wensen te weten komen. Met deze informatie kunnen we helpen bij het vinden van een geschikte opdracht. Ook tijdens je detachering houd je een persoonlijk contactpersoon. Je contactpersoon staat voor je klaar bij vragen, twijfels of obstakels.

Ontwikkeling

Tijdens je carrière, vooral in de zorg, moet je jezelf blijven ontwikkelen. Om je hierin te ondersteunen, bieden we trainingen en cursussen aan. Alle onderwerpen hebben te maken met ontwikkelingen binnen de zorg of persoonlijke ontwikkeling. Als Corparis professionals zijn de meeste trainingen gratis te volgen. Daarnaast kun je in contact komen met andere professionals door naar onze netwerkborrels te komen. Samen gaan we voor impact, onder andere door het delen van kennis.

Start het traject

Wil jij beginnen met detachering in de zorg in Noord-Holland? Solliciteer dan op een van onze vacatures. We zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Heb nog vragen? Neem dan contact met ons op.