Detacheren zorg Noord-Brabant

Wil jij weten of detacheren in de zorg in Noord-Brabant wat voor jou is? Als jij ervaringen op wil doen bij verschillende opdrachtgevers binnen de zorg, dan is dit zeker iets voor jou. Twijfel je nog omdat je denkt dat er veel risico’s zijn? Kom werken bij Corparis en geniet van de voordelen van een dienstverband.

Het detacheringstraject

Het detacheringstraject start met solliciteren op een van onze vacatures. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als wij geloven dat jij een perfecte match bent zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Na dit gesprek hebben we een beeld van wat jouw wensen en ambities zijn. Daarna gaan we in gesprek met de opdrachtgever. Als dit positief is, dan stellen we je voor. Wij regelen dat jij bij ons onder contract komt te staan en regelen een contract met de opdrachtgever. Daarna start jouw detacheringstraject.

Persoonlijk contact

Zoals hierboven al staat, gaan we persoonlijk met jou in gesprek. Maar daar houdt het niet op. Je krijgt namelijk een contactpersoon aangewezen. Ook tijdens je detacheringstraject zal de contactpersoon contact met jou onderhouden. Voor vragen of obstakels kan je terecht bij je contactpersoon. Daarnaast ben je altijd welkom als je wilt praten over je carrière, staat de deur voor je open.

Professionele ontwikkeling

Corparis biedt verschillende trainingen, workshop en cursussen aan. Hier kan jij als professionals je voordeel mee doen. Je ontvangt in deze trainingen de laatste informatie over ontwikkelingen binnen de zorg. Maar ook handige handvatten over veelvoorkomende onderwerpen. Daarnaast kan je bij onze Academie en Campus ook terecht voor je persoonlijke ontwikkeling. Als Corparis professionals kan je deze trainingen etc. vaak gratis volgen.

Start met detacheren

Hebben we jou overtuigd en wil je starten met detacheren in de zorg in Noord-Brabant? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van onze vacatures. Heb je nog vragen over detachering of werken bij Corparis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.