Detacheren zorg Nederland

Waarom je moet detacheren in de zorg in Nederland? Omdat het de manier is om veel ervaring op te doen binnen de sector. En kom je werken bij Corparis, dan geniet je van de voordelen van een dienstverband. De perfecte combinatie vind je bij ons.

Detacheringstraject

Jouw detacheringstraject bij ons start met solliciteren op een vacature. Nadat jij gesolliciteerd hebt, zullen we je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Daarna nodigen we je uit voor gesprek. We willen namelijk weten welke wensen en ambities je hebt. Omdat wij ook weten hoe de werksfeer is bij onze opdrachtgevers, kunnen we op deze manier en goede match maken. Als jij er ook zo over denkt, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Als alle partijen enthousiast zijn, dan regelen wij de overeenkomst met de opdrachtgever. En dan kan jij aan de slag.

Professioneel, proactief en persoonlijk

Bij Corparis zijn de kernwaarden professioneel, proactief en persoonlijk erg belangrijk. Dit laten we dan ook terugkomen door persoonlijk contact met jou te onderhouden. Na afronding van je detacheringsopdracht zullen wij proactief helpen met het zoeken naar een nieuwe opdracht. ook tijdens je detachering zullen we contact met je onderhouden. op deze manier kunnen we je ondersteunen en helpen mocht er iets voorvallen.

Ontwikkeling

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen op de kernwaarden. Daarom bieden we verschillende trainingen en cursussen aan. de onderwerpen van deze trainingen zijn divers. Zo vertellen we de laatste ontwikkelingen van de zorg of helpt een workshop jou bij het plannen van werkzaamheden. Als Corparis professional kun je de meeste trainingen gratis volgen en op deze manier jouw carrière reis bepalen.

Kom werken bij Corparis

Wil jij starten met detacheren in de zorg in Nederland? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures. Heb je nog vragen of twijfels? Neem dan gerust contact met ons op.