Detacheren zorg Midden-Nederland

Ben jij op zoek naar verschillende detacheringsmogelijkheden in de zorg in Nederland? Bij Corparis krijg je de mogelijkheid om te komen detacheren in de sector zorg in onder andere de regio Midden-Nederland. Bij Corparis hebben we een uitgebreid netwerk van vooraanstaande bedrijven verspreid over heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn momenteel op zoek naar deskundige professionals om hun openstaande vacatures te vervullen. Om aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen, bieden wij professionals met verschillende niveaus van opleiding en ervaring, zodat we de meest geschikte kandidaten kunnen presenteren. Als je ervoor kiest om bij ons te werken, blijf je onder contract bij Corparis, wat diverse voordelen met zich meebrengt, zoals professionele ondersteuning en begeleiding. Wil je meer informatie over onze detacheringsmogelijkheden en ons proces? Bezoek dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van een passende detachering.

 

Ons detacheringstraject

Bij Corparis kun je solliciteren op een vacature door onze vacaturepagina te doorzoeken. Als er geen passende vacature beschikbaar is, kun je onze professionals contacteren om te bespreken wat jouw wensen en ambities zijn. Wanneer je op een vacature solliciteert, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarbij we jou beter leren kennen en jouw wensen en ambities in kaart brengen. Tijdens dit gesprek kun je ook meer informatie over Corparis verkrijgen. Als je bij ons gaat werken, zul je onder contract bij ons blijven en dus zekerheid hebben van een vast dienstverband. Wij zullen maandelijks jouw salaris en bijbehorende administratieve taken regelen.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Om hierbij te helpen bieden wij vanuit onze online Academie trainingen en cursussen aan die onze professionals geheel gratis kunnen volgen. Hierin blijven zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied en krijgen zij handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Start je reis

Wil jij ook starten met detacheren in de regio van Midden-Nederland in de sector zorg? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer op een vacature die aansluit bij jouw ambitie en wensen. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden.