Detacheren zorg Limburg

Ben jij nieuwsgierig naar detacheren in de zorg in Limburg? Corparis heeft al jaren ervaring binnen de sector en werkt nauw samen met verschillende opdrachtgevers. We leggen je graag uit wat detacheren inhoudt en welke voordelen het met zich meebrengt als je bij Corparis komt werken.

Detachering

Detacheren houdt in dat je ‘uitgeleend’ wordt naar een opdrachtgever. Dit is vaak voor het vervullen van een bepaalde functie, maar het kan ook gericht zijn op een opdracht. Je blijft bij ons onder contract staan, dus wij regelen de administratie en loonuitbetaling. Daarnaast helpen we je bij het vinden van een geschikte opdrachtgever en regelen wij de gesprekken en het contract met de opdrachtgever.  Dit traject start zodra jij gesolliciteerd hebt op een van onze vacatures.

Werken bij

Werken bij Corparis levert jou het voordeel van een dienstverband op tijdens je gehele detachering carrière. We vinden het belangrijk dat jij je reis bepaalt. Natuurlijk begeleiden we je als je vragen hebt, maar jij bepaalt welke kant je op wil. Je eigen contactpersoon is dan ook te bereiken als er vragen voorkomen, ook over de opdracht die je uitvoert tijdens de detachering. Ook staan we klaar als er een kink in de kabel voorkomt tijdens de detachering. Als derde partij zullen we helpen om het tot een goed eind te brengen.

Eigen ontwikkeling

Maar wij gaan nog een stap verder om jou te begeleiden. We bieden namelijk diverse trainingen, cursussen en workshops aan. Als Corparis professional kun je deze veelal gratis volgen via de Campus en Academie. Onderwerpen variëren van professionele tot persoonlijke ontwikkelingen. Ontvang handige handvatten en blijf jezelf ontwikkelen. Daarnaast kan je jouw kennis delen met andere professionals tijdens onze netwerkborrels.

Begin je reis

Wil jij je reis beginnen met detacheren in de zorg in Zeeland? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van de vacatures. We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling. Heb je toch nog twijfels of vragen? Bel ons dan op en stel je vragen aan onze medewerkers.