Detacheren zorg Gelderland

Detacheren binnen de zorg in Gelderland is de manier om de verschillende facetten te leren kennen. Of je nu net begint of al wat ervaring hebt opgedaan, dat maakt niet uit. In overleg vinden we een geschikte opdracht waarin jij jezelf wilt ontwikkeling. Meer voordelen weten? Lees snel verder.

Het proces

Je reis in detachering start met solliciteren op een van onze vacatures. Hierbij kies jij uit welke functie jij wilt uitvoeren. Na het ontvangen van je sollicitatie zullen we deze zo snel mogelijk in ontvangst nemen. Wij kijken vooral of jij past bij ons DNA: professioneel, persoonlijk en proactief. Als we denken dat jij een goede toevoeging bent aan de organisatie, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Hierin willen we jouw ambities en wensen in kaart brengen. Op deze manier kunnen we een goede match maken met een opdrachtgever.

Werken bij Corparis

Tijdens je detachering blijf je bij ons onder contract en handelen wij alle administratie af. Daarnaast krijg je een persoonlijk contactpersoon. Deze medewerker staat voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, ook tijdens het detacheringstraject. Als je opdracht is afgelopen, zal de medewerker je helpen met het vinden van een nieuwe opdracht.

Jouw carrière

Jij bepaalt hoe je carrière er uit ziet. Dit houdt in dat jij kan aangeven welke opdrachten je graag zou willen uitvoeren. Twijfel je ergens over? Volg dan een van de trainingen of cursussen op dat vakgebied. Dit kan via onze Academie of Campus en is vaak gratis te volgen. Ook kun jij jezelf ontwikkelen door deze trainingen te volgen. En kun je met andere professionals netwerken bij onze netwerkborrels.

Begin met detacheren

Wil jij beginnen met detacheren binnen de zorg in Gelderland? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze vacatures. We zullen de sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Heb je nog vragen over detacheren of werken bij Corparis? Neem dan contact met ons op.