Detacheren zorg Den Haag

Ben je op zoek naar een detacheringsmogelijkheid in de zorg in Nederland? Binnen Corparis krijg jij de mogelijkheid om te komen detacheren in de sector zorg in onder andere de regio van Den Haag. Bij Corparis hebben we een groot netwerk van gerenommeerde bedrijven die actief zijn in heel Nederland. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar professionals om hun openstaande vacatures te vervullen. Wij bieden professionals met verschillende opleidings- en ervaringsniveaus om de beste kandidaten aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Als je bij ons komt werken, blijf je onder contract staan bij Corparis. Dit heeft een aantal voordelen, zoals bijvoorbeeld professionele begeleiding en ondersteuning. Wil je meer weten over onze detacheringsmogelijkheden en hoe ons proces werkt? Bekijk dan onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van een geschikte detachering.

 

Detacheringsproces

Je kunt bij Corparis solliciteren op een vacature door te zoeken op onze vacaturepagina. Als er geen passende vacature beschikbaar is, kun je ook contact opnemen met onze professionals om te bespreken wat jouw wensen en ambities zijn. Wanneer je solliciteert op een vacature, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek waarbij we meer te weten komen over jou en jouw wensen en ambities in kaart brengen. Ook kun je op deze manier meer te weten komen over Corparis. Als je bij ons aan de slag gaat, blijf je onder contract bij ons en heb je dus de zekerheid van een vast dienstverband. Wij regelen elke maand je salaris en de bijbehorende administratieve taken.

 

Eigen ontwikkeling

Wij van Corparis vinden het belangrijk dat onze professionals altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarom bieden wij trainingen en cursussen aan binnen onze online Academie waarin onze professionals zichzelf verder kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Deze trainingen bieden wij gratis aan voor onze medewerkers.

 

Start je reis

Ben jij benieuwd of het detacheren binnen de sector zorg in de omgeving van Den Haag ook iets voor jou is? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog! Zit je eerst nog met vragen, opmerkingen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.