Detacheren Zorg Den Bosch

Wil jij aan de slag bij meerdere toonaangevende bedrijven? Wanneer je komt detacheren in de sector zorg in de regio Den Bosch krijg je bij Corparis de mogelijkheid om binnen ons grote netwerk aan het werk te gaan. Ons netwerk bestaat uit verschillende bedrijven die een ruim aanbod aan vacatures met zich meebrengen. Wij detacheren professionals uit alle regio in Nederland. Ben je benieuwd naar ons detacheringsproces? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Weet je niet helemaal wat detacheren inhoudt? Geen probleem wij leggen het graag uit. Door een detacheringscontract te tekenen ga jij ermee akkoord dat Corparis jou in principe uitleent aan een ander bedrijf. Voor dit bedrijf ga je een bepaalde functie uitoefenen met daarbij de bijbehorende werkzaamheden. Het voordeel van detacheren is dat wij alle problemen voor jou oplossen en zorgen dat jij ergens aan de slag kan. Is je eerste opdracht voorbij? Dan kijken wij verder en vinden we een nieuwe opdracht. Zo blijf jij aan het werk en kom je niet stil te zitten. Om een goed beeld te krijgen van jou en je wensen op het gebied van je carrière komen we graag met je in gesprek. Op die manier kunnen wij jou de beste banen aanbieden.

 

Eigen ontwikkeling binnen Corparis

Binnen Corparis dragen wij op een actieve manier bij aan het ontwikkelen van onze professionals op zowel persoonlijk als op professioneel gebied. Zo bieden wij meerdere cursussen en trainingen aan via onze Academie en Campus. Deze zijn bijna altijd gratis voor al onze professionals. Op deze manier leren zij de nieuwste trends en ontwikkelingen en kunnen deze meenemen en toepassen in de praktijk. Wij zorgen altijd voor een breed en passend aanbod voor al onze professionals

 

Meer te weten komen?

Wil jij graag beginnen met detacheren binnen de sector zorg in de regio Den Bosch? Neem dan snel een kijkje op onze vacature pagina en solliciteer vandaag nog op die functie die bij jou past. Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.