Detacheren Zorg Amstelveen

Wil jij aan de slag bij meerdere toonaangevende bedrijven? Wanneer je komt detacheren in de sector zorg in de regio Amstelveen krijg je bij Corparis de mogelijkheid om binnen ons grote netwerk aan het werk te gaan. Ons netwerk bestaat uit verschillende bedrijven die een ruim aanbod aan vacatures met zich meebrengen. Wij detacheren professionals uit alle regio in Nederland. Ben je benieuwd naar ons detacheringsproces? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. De eerste stap binnen het detacheringsproces is het solliciteren op een functie waar jouw interesses liggen. Door bij Corparis te werken zorgen wij ervoor dat jij aan de slag kan bij onze toonaangevende opdrachtgevers. Wel blijf je bij ons onder contract staan en krijg jij een persoonlijk contactpersoon binnen ons kantoor. Zo regelen wij alle administratieve taken voor jou en krijg jij elke maand je salaris van ons.

 

Carrière loopbaan

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen in je carrière. Daarom bieden wij trainingen en cursussen aan. De sector zorg staat altijd in beweging en daarom is het belangrijk dat jij op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. De onderwerpen die besproken worden tijdens de trainingen staan in de zorg centraal. Zo kun jij je opgedane kennis gelijk meenemen in het werkveld. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Ook hier kun je verschillende trainingen voor volgen. En om er zeker van te zijn dat jij blijft ontwikkelen, houden we dit in de gaten door persoonlijk contact te onderhouden.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij graag beginnen met detacheren binnen de sector zorg in de omgeving van Amstelveen? Neem dan snel een kijkje op onze vacature pagina en solliciteer vandaag nog op die functie die bij jou past. Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.