Detacheren Zeeland

Jouw nieuwe baan binnen wonen of zorg begint bij detacheren in Zeeland. Door middel van detacheren kom jij te werken bij een van onze opdrachtgevers. Met detacheren ben jij er zeker van dat je afwisselend werk hebt. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan verder of neem contact op.

Detachering

Detacheren bij Corparis betekent dat jij onder contract staat bij ons. Wij lenen je als het ware uit aan een van de opdrachtgevers. Omdat we een contract met de opdrachtgever aangaan, ben jij verzekerd tijdens je werkzaamheden. Wij geloven in persoonlijk contact en zullen daarom ook eerst met jou in gesprek gaan voordat we een opdrachtgever voor je zoeken. Maar ook tijdens je detachering houden we contact met je. Ook helpen we je met het vinden van een opdracht als er een is afgelopen.

Professioneel en persoonlijk

Wij vinden een professionele en persoonlijke houding belangrijk. Samen met proactief zijn, zijn dit de kernwaarden van ons DNA. We verwachtten deze kernwaarden dan ook van de opdrachtgevers en onze professionals. Maar dit mag je ook van ons verwachtten. Zo houden we contact met jou om je te begeleiden en helpen bij het maken van carrière keuzes. Ook staan we voor je klaar als je vragen hebt tijdens je detachering.

Trainingen en cursussen

Om je ook op professioneel gebied verder te helpen, bieden we trainingen en cursussen aan. Als medewerker kun je de meesten gratis volgen. De onderwerpen gaan onder andere over wet- en regelgeving binnen je vakgebied, maar ook over persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseren wij netwerkborrels voor onze professionals. Hier kun jij je kennis en kunde delen met andere werknemers in je vakgebied.

Start je ontwikkeling

Wil jij beginnen met detacheren in Zeeland? Solliciteer op een van onze vacatures en start je reis bij Corparis. Voor vragen, kun je contact met ons opnemen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.