Detacheren wonen Zuid-Nederland

Wil jij ook graag starten te detacheren binnen de sector wonen in de regio van Zuid-Nederland? Wanneer je aan de slag gaat bij Corparis krijg je de mogelijkheid om veel verschillende soorten ervaringen op te doen binnen ons uitgebreide netwerk. Ons netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven die gevestigd zijn door heel Nederland. Dit brengt weer als voordeel dat er altijd wel een opdrachtgever bij jou in de buurt zit. Benieuwd naar hoe het detacheringsproces van Corparis in zijn werking gaat en hoe Corparis jou als professional blijft ondersteunen binnen jouw loopbaancarrière? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen nog met vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.

 

Ons detacheringsproces bij Corparis

Als je aan de slag gaat binnen ons uitgebreide netwerk, begin je met het solliciteren op een functie. Na het solliciteren start Corparis het detacheringproces. Als er op dit moment geen functie of opdracht beschikbaar is die aansluit bij jouw wensen of ambities, kun je met een van onze medewerkers praten om te kijken of er andere functies zijn die je interesseren. Als je je bij Corparis aansluit, kom je onder ons contract te staan en regelen wij alle zaken die bij detachering komen kijken. Wij zorgen ervoor dat je maandelijks salaris ontvangt en verzorgen de administratieve taken. Door bij ons onder contract te staan, heb je alles netjes onder één dak.

 

Eigen ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen binnen je carrière is erg belangrijk. Wij van Corparis vinden dit ook. Daarom bieden wij vanuit onze online Academie meerdere trainingen en cursussen in het jaar aan die onze professionals vrijblijvend kunnen volgen. Met het volgen van de juiste trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sector.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook graag detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Zuid-Nederland? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog! Zit je eerst nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.