Detacheren wonen Zuid-Holland

Heb jij wel eens nagedacht over detacheren in de sector wonen in Zuid-Holland? Of ben je nieuwsgierig naar wat detacheren nu inhoudt? Kort gezegd kun jij door middel van detacheren ervaring op doen bij verschillende bedrijven binnen de woningsector.

Wat houdt detacheren in?

Detacheren betekent dat een bedrijf je inhuurt voor een bepaalde tijdsduur. Tijdens deze duur werk je in een bepaalde functie of aan een bepaalde opdracht. Bij ons betekent het dat wij je uitlenen aan een van onze opdrachtgevers. Je blijft bij ons onder contract staan en wij regelen alle administratie. Daarnaast gaan we een overeenkomst aan met de opdrachtgever zodat jij de functie kan gaan vervullen.

Verschillende opdrachtgevers

Omdat detachering vaak voor een bepaalde tijdsduur is, kun je na afloop terecht bij een andere opdrachtgever. De tijdsduur is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Maar dit geeft jou de mogelijkheid om veel ervaring op te doen bij woningcorporaties. Werken bij Corparis geeft jou dus de kans om ervaring op te doen terwijl je geniet van een dienstverband. En nog beter: we helpen jou bij het vinden van een geschikte opdracht.

Jouw carrière

Jij bepaalt welke richting je carrière op gaat. En wij zijn er om je hierbij te helpen. Naast dat we je helpen bij het vinden van een opdracht, krijg je ondersteuning van een Corparis professional tijdens je detachering. Aan je contactpersoon kun je alle vragen stellen. Daarnaast staat je contactpersoon voor je klaar als je twijfels hebt over je carrière pad. Om ervoor te zorgen dat jij jezelf kan ontwikkelen, bieden we trainingen en cursussen aan. Je bent vrij om ze te volgen.

Begin je carrière

Starten met detacheren in de sector wonen in Zuid-Holland begint met solliciteren op een van de vacatures. Dit is bovendien het begin van je carrière bij Corparis. Heb je nog vragen over detacheren of werken bij Corparis? Neem vrijblijvend contact met ons op.