Detacheren wonen Zeeland

Ben jij nieuwsgierig naar werken binnen de woningcorporatie sector? Begin met detacheren in de sector wonen in Zeeland. Door middel van detachering kun jij in functie komen bij de diverse bedrijven. Hierdoor doe je veel verschillende ervaringen op. Wil je meer te weten komen over het detacheren bij Corparis? Lees dan snel verder.

Wat is detacheren?

Detacheren betekent dat een bedrijf je kan inhuren voor een bepaalde functie met een bepaalde tijdsduur. Tijdens deze tijdsduur werk je vervolgens voor een bepaalde opdrachtgever binnen een functie of opdracht. Wanneer je kiest voor detacheren bij Corparis kom je bij ons onder contract. Dit houdt in dat wij jou uitlenen aan een van onze opdrachtgevers. Doordat je bij ons onder contract staat regelen wij alle administratie en zorgen wij ervoor dat jij op tijd en netjes je loon ontvangt. Wij gaan een overeenkomst aan met de opdrachtgever zodat jij de functie naar behoren kunt vervullen.

Verschillende opdrachtgevers

Doordat het detacheren vaak voor een bepaalde tijdsduur is, kun je er na afloop voor kiezen om weer bij een andere opdrachtgever aan het werk te gaan. Dit geeft jou de mogelijkheid om veel verschillende ervaringen op te doen binnen deze sector.

Het proces

Wil jij beginnen met detacheren bij Corparis? Het begint altijd met een sollicitatie naar een functie die wij hebben openstaan. Op basis van jouw sollicitatie kunnen wij jou uitnodigen voor een gesprek. Wanneer je op gesprek komt dan willen wij graag kennis met jou maken, ook ga jij dan kennis maken met het bedrijf en hoe wij te werk gaan. Na het gesprek zoeken wij een opdrachtgever die een functie heeft liggen die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten. Pas na akkoord van alle partijen, stellen wij een overeenkomst op. Na het opstellen van het contract kun jij beginnen binnen je nieuwe functie in de woningcorporatie sector.

Meer te weten komen?

Ben je nieuwsgierig geworden of detacheren binnen de sector wonen Zeeland ook iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.