Detacheren wonen Utrecht

Leer de woningcorporaties kennen door te gaan detacheren binnen de sector wonen in Utrecht. Waarom je op deze manier de sector leert kennen? Omdat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag kan en daardoor veel ervaring opdoet. En dat zelfs met de voordelen van een dienstverband.

Detacheren bij Corparis

Corparis heeft een groot landelijk netwerk en vele jaren ervaring met detachering. Start jij met detacheren, dan kom je bij ons onder contract te staan. We regelen je loon, overige uitbetalingen en de administratie. Maar we zijn er ook om jou te helpen bij het vinden van een geschikte opdracht. En we blijven je ondersteunen tijdens je detacheringstraject.

Ontwikkeling

Om jou nog verder te helpen, bieden we ook trainingen en cursussen aan. Met diverse onderwerpen kun jij jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Denk bijvoorbeeld aan een cursus omgaan met agressieve personen of een workshop mindfulness. Jij bepaalt of je mee wilt doen. Ook als je denk dat je een switch wilt maken naar een andere functie, ben je welkom om een training daarvoor te volgen. Daarnaast organiseren we netwerkborrels waar jij andere professionals kan ontmoeten en kennis kan delen.

Detacheringsproces

Om te starten met detacheren, is de eerste stap solliciteren. Stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe. Naar aanleiding van je sollicitatie, nodigen we je uit op een gesprek. We willen weten wat jouw wensen en ambities zijn. Op basis daarvan kunnen we een goede match voor je zoeken met een opdrachtgever. Daarna zullen we je voordragen aan de opdrachtgever en is het aan hen om je uit te nodigen voor een gesprek. Na dat gesprek wordt de balans opgemaakt: wel of niet. Is alles positief? Dan regelen we de contracten en kan je starten.

Start je reis

Start je reis bij Corparis en detacheren binnen wonen in Utrecht vandaag nog. Bekijk snel de vacatures en solliciteer. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.