Detacheren wonen Overijssel

Detacheren binnen de sector wonen in Overijssel, waarom zou je daar voor kiezen? Omdat je op deze manier ervaring op kan doen bij diverse opdrachtgevers. Zo kun jij de corporatiesector het beste leren kennen als je nog niet zeker weet of een functie voor jou is.

Detacheringsbureau

Corparis is een detacheringsbureau, maar we doen meer dan dat. We hebben een groot netwerk opgebouwd bestaande uit verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers delen hun vacatures met ons. Als detacheringsbureau zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacatures. Ook kom je bij ons onder contract te staan en regelen we alle administratie. Daarnaast helpen we jou met het vinden van en geschikte opdracht en onderhouden we contact tijdens je detachering. Je krijgt een eigen contactpersoon. Je kunt hem of haar vragen stellen als je ergens tegen aanloopt.

Ondersteuning en begeleiding

Wij vinden het belangrijk om samen impact te maken binnen de sector wonen. Om dit te kunnen bereiken helpen we elkaar. Daarom staat jouw contactpersoon klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Daarnaast kan je via onze Academie en Campus vaak gratis trainingen volgen.  Zo kan jij jezelf blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. En ben je altijd welkom bij onze netwerkborrels om kennis te delen met andere professionals.

Jouw carrière

Jij bepaalt hoe je carrière er uit ziet. En dat begint met het solliciteren op een van de vacatures. We gaan graag met je in gesprek om erachter te komen wat voor een persoon je bent. Op deze manier kunnen we met je meedenken over een geschikte functie. We regelen, als de functie geschikt is, een gesprek met de opdrachtgever. Zo zorgen we ervoor dat jij snel aan de slag kan. Is je detachering afgelopen? Dan helpen we je bij het vinden van een nieuwe opdrachtgever.

Zet de eerste stap

Wil jij starten met detacheren in de sector wonen in Overijssel? Zet de eerste stap en solliciteer op een van de vacatures. We kijken er naar uit om je te leren kennen. Liever toch eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.