Detacheren wonen Noord Nederland

Wil jij binnenkort ook beginnen met het detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Noord Nederland? Wij bij Corparis geven je de mogelijkheid om aan het werk te gaan binnen ons grote netwerk van toonaangevende bedrijven die operationeel zijn door heel Nederland. Wij hebben meerdere soorten vacatures binnen de sector wonen. Ook geven wij onze professionals de mogelijkheid om te detacheren binnen de omgeving van Amersfoort. Op deze manier is er altijd een opdracht of functie bij jou in de buurt. Benieuwd naar ons detacheringstraject? Lees hieronder meer, of bekijk onze website voor meer informatie. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Wanneer je bij ons komt solliciteren start jij je detacheringsproces bij Corparis. De eerste stap binnen het proces is het solliciteren op één van onze vele openstaande functies binnen ons uitgebreide netwerk. Wanneer er op dit moment nog geen functie of opdracht tussen staat die aansluit bij jou heb je de mogelijkheid om samen met een professional te kijken naar andere openstaande functies die aansluiten binnen jouw wensen en ambities.

 

Wanneer je bij ons onder contract komt te staan regelen wij alle dingen die komen kijken bij het detacheren. Zo betalen wij iedere maand netjes je salaris uit en doen wij ook de daarbij horende administratie. Door bij ons onder contract te blijven staan heb jij alles overzichtelijk op één plek

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je loopbaancarrière. Zo hebben wij een Academie waarin wij verschillende trainingen aanbieden voor onze werknemers. Deze zijn altijd gratis. In deze trainingen leren onze professionals handvatten die zij kunnen meenemen in het werkveld. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij ook detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Noord Nederland? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog. Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden.