Detacheren wonen Nederland

Wil jij graag aan het werk binnen een functie in de woningcorporatie sector, maar heb je nog geen idee welke? Start dan met detacheren binnen wonen in Nederland. Op deze manier kun jij in een korte tijd veel verschillende ervaringen opdoen bij diverse bedrijven en functies.

Detacheringsbureau

Corparis is een detacheringsbureau dat opereert door heel Nederland. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd dat bestaat uit allerlei verschillende soorten opdrachtgevers. De opdrachtgevers die in ons netwerk verkeren delen hun vacatures met ons. Onze taak is om de juiste persoon op deze functie te krijgen. Wanneer je vanuit ons werkt kom je ook bij ons onder contract te staan. Dit betekent dat wij ook de administratie voor jou regelen en dat jij netjes door ons wordt uitbetaald. Daarnaast helpen wij jou met het zoeken naar de juiste functie die perfect aansluit bij jou wensen en kwaliteiten. Je krijgt binnen ons bedrijf een vast contactpersoon die altijd op de hoogte van jou.

Ontwikkeling

Om jou nog verder te kunnen helpen, bieden wij ook trainingen en cursussen aan. Deze zijn vrijwillig en kunnen jou verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen wij voor cursussen waar jij leert omgaan in bepaalde situaties, denk bijvoorbeeld aan de cursus ‘omgaan met agressieve personen’. Ook kun je bij ons leren omgaan met bijvoorbeeld stress, je communicatiestijl of leren plannen. Wanneer jij de overstap maakt naar een nieuwe opdrachtgever, dan helpen wij jou daarbij. Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van andere professionals? Kom dan langs bij onze netwerkborrels.

Start met detacheren

Wil jij starten met detacheren binnen de sector wonen in Nederland? Begin dan door te solliciteren op één van de vele functies en wordt uitgenodigd op gesprek. Wanneer je nog met vragen zit schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen met één van onze medewerkers zal er gekeken worden naar de mogelijkheden.