Detacheren wonen Limburg

Wil jij de woningcorporaties leren kennen? Start dan met het detacheren binnen de sector wonen in Limburg. Op deze manier kun je veel ervaring op doen binnen diverse functies en bij verschillende werkgevers. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en kom achter alle verschillende voordelen.

Detachering

Wanneer je gaat detacheren betekent dit dat jezelf beschikbaar stelt voor meerdere soorten functies bij verschillende opdrachtgevers. Het verschil met uitzenden is echter dat je bij ons onder contract blijft staan. Hierdoor scheelt dat veel administratie omdat wij dit voor jou doen. Ook zorgen wij ervoor dat jij netjes je loon ontvangt. Wanneer je vanuit ons begint met detacheren zorgen wij voor het eerste contact met de opdrachtgever van een functie die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten. Wij zorgen voor een overeenkomst samen met de opdrachtgever. Wij helpen jou met het zoeken naar de juiste functie, maar ook tijdens de detachering staan wij voor je klaar.

Jouw carrière

Doordat de detachering vaak voor een bepaalde tijd is, kun je aan het einde van de detachering weer terecht bij een andere opdrachtgever. De tijdsduur is verschillend en hangt af van de wensen de opdrachtgever en de functie. Doordat je de kans krijgt om binnen meerdere bedrijven en functies te werken kun je veel ervaring op doen. Wanneer je bij Corparis werkt geeft dit dus de mogelijkheid om jezelf op meerdere gebieden te ontwikkelen binnen de woningcorporatie.

Ondersteuning

Naast het vinden van nieuwe opdrachten, krijg je ondersteuning van een Corparis professional tijdens je detachering. Deze helpt jou verder me al je vragen over de functie of opdrachtgever. Ook staat je contactpersoon te allen tijde klaar wanneer er twijfel is bij het kiezen van het juiste carrière pad.

Begin je carrière

Wil je starten met detacheren binnen de sector Limburg? De eerste stap is altijd om te solliciteren op de functie die bij jou past. Dit is ook het begin van jouw carrière binnen Corparis. Wanneer je vragen hebt over detacheren of werken bij Corparis neem dan vrijblijvend contact met ons op.