Detacheren wonen Gelderland

Wat houdt detacheren binnen de sector wonen in Gelderland in? Het betekent voor jou dat je veel ervaring op kan doen binnen diverse functie en bij verschillende opdrachtgevers. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en kom achter alle voordelen.

Detachering

Detachering betekent dat je als het ware wordt uitgeleend naar een bedrijf. Anders dan uitzenden, blijf je bij ons onder contract staan. Dit betekent dat wij alle administratie uitvoeren en dat jij je loon ook van ons ontvangt. Samen met de opdrachtgever gaan we een overeenkomst aan. Vaak is dit voor een bepaalde tijd en ter invulling van een functie of opdracht. We helpen je bij deze zoektocht, maar staan ook tijdens de detachering voor je klaar.

Werken bij Corparis

Zoals hierboven staat, helpen we je bij het vinden van een geschikte opdracht. Omdat wij ook persoonlijk contact onderhouden met de opdrachtgevers, weten we wie zij zoeken voor een functie. Maar ook of het bedrijf bij jou past. Tijdens je detachering krijg je ondersteuning van een Corparis professional en kan je met vragen bij hem of haar terecht. Wil je een keer een switch maken van functie? Geef het bij ons aan en we denken met je mee. Daarnaast bieden we trainingen en cursussen aan zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

Het proces

Wil jij werken bij Corparis en daarmee je reis in de detachering starten? Dat begint met solliciteren. Op basis van je sollicitatie nodigen we je wel of niet uit. Kom je op gesprek dan willen we kennis met je maken. Daarna bepalen we of je bij de opdrachtgever voorgesteld gaat worden. Daar vindt dan ook een gesprek plaats. Pas na akkoord van alle partijen, stellen we de contracten op en kan jij starten. Als we denken dat jij beter bij een andere functie past, dan zullen we je ook uitnodigen om dit voor te leggen.

Start je carrière

Wil jij een carrière starten door te detacheren binnen de sector wonen in Gelderland? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. We zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wil je toch graag meer informatie ontvangen over detacheren? Neem dan contact met ons op.