Detacheren wonen Friesland

Wil jij werken in de corporatiesector waarbij je ervaring op kan doen bij diverse bedrijven? Start met detacheren in de sector wonen in Friesland. Werken op basis van detachering geeft jou de mogelijkheid om dit te doen. Met de zekerheid van een dienstverband. Wil je meer weten? Lees snel verder.

Leer de sector kennen

Detacheren betekent dat je wordt uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde opdracht of functie. De tijdsduur is van tevoren vastgelegd. Na de tijdsduur kun je dus aan een andere opdracht of functie beginnen. Op deze manier leer je de sector kennen vanuit verschillende opdrachtgevers. Ook groei je op deze manier in een bepaalde functie en kun je makkelijker een stapje omhoog gaan. Maar als je er achter komt dat een functie niet voor jou is, is het mogelijk om snel een andere functie uit te proberen.

Corparis & detacheren

Als landelijk detacheringsbureau hebben we een groot netwerk opgebouwd. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland. Dit geeft jou veel mogelijkheden. Detacheren bij Corparis betekent ook dat je bij ons onder contract komt. Wij regelen dat alle administratie en uitbetalingen. Wij gaan een overeenkomst aan met de opdrachtgever. En omdat wij onze opdrachtgevers persoonlijk spreken, weten we ook direct of jij past binnen het bedrijf.

Detacheringsproces

Om te kunnen starten met detacheren is solliciteren de eerste stap. Bekijk op onze website welke vacatures er open staan. Staat jouw droombaan ertussen? Solliciteer dan snel met je cv en motivatiebrief. Na ontvangst zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen en eventueel uitnodigen voor een gesprek. Door met jou in gesprek te gaan, kunnen we je helpen bij het vinden van een geschikte opdracht. Daarna volgt contact met de opdrachtgever, gevolgd door een gesprek. Als laatste worden de contracten ondertekent en kan jij aan de slag.

Start je reis

Start je reis met detacheren in de sector wonen in Friesland door te solliciteren op een van de vacatures. Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.