Detacheren wonen Flevoland

Twijfel je over de precieze functie die je wilt uitoefenen binnen de corporatiesector? Start met detacheren binnen wonen in Flevoland. Op deze manier kan jij in een relatief korte tijd veel ervaring op doen bij verschillende bedrijven. Maar ook in verschillende functies.

Detacheren

Bij detacheren kom je bij ons onder contract te staan en lenen wij je uit naar een opdrachtgever. Dit kan zijn om te helpen bij een opdracht of het vervullen van een functie. Vaak is er een tijdsduur afgesproken. Als de tijdsduur verstreken is, kan jij een andere opdracht of functie oppakken. Omdat je bij ons onder contract staat, helpen we jou met het vinden van een geschikte opdracht. maar het betekent ook dat wij alle administratie en uitbetaling voor onze rekening nemen.

Werken bij Corparis

Daarnaast geloven wij in de kracht van persoonlijk contact. Zo willen we jou als persoon leren kennen. Op die manier kunnen we je namelijk het best helpen in je zoektocht. Ook krijg je begeleiding van een van onze professionals. En om nog een stap verder te gaan: bij ons kan jij je blijven ontwikkelen. We bieden namelijk trainingen en cursussen aan via onze eigen Campus en Academie. Ook organiseren we netwerkborrels om onze professionals samen te brengen.

Het proces

Wil jij werken bij Corparis en start met detachering? Dan moet je als eerst solliciteren op een van de vacatures. We zullen deze zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen. Naar aanleiding van je sollicitatie bepalen we of je uitnodigen of niet. Als we je uitnodigen voor een gesprek dan willen we graag kennis met je maken. Op deze manier bepalen we ook of jij past bij de opdrachtgever. Afhankelijk daarvan dragen we je voor bij de opdrachtgever of helpen we je bij het vinden van een andere opdracht. na een gesprek met een opdrachtgever en een akkoord, krijg je een contract en kan je aan de slag.

Solliciteer snel

Wil jij beginnen met detacheren in de sector wonen in Flevoland? Solliciteer dan snel. Twijfel je nog of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.