Detacheren wonen Drenthe

Detacheren binnen wonen in Drenthe is de manier om veel ervaring op te doen. Je kan namelijk bij verschillende opdrachtgevers aan de slag binnen een functie. Op deze manier leer jij de corporatiesector kennen. En om eventuele zorgen wel te halen: je geniet gewoon van de voordelen van een dienstverband.

Detacheren bij Corparis

Als jij je detachering reis bij Corparis start, dan kom je bij ons onder contract te staan. Dit houdt in dat wij jouw loon uitbetalen en alle administratie afhandelen. Ook helpen we je bij het vinden van een geschikte functie. Met de opdrachtgever sluiten we een overeenkomst zodat jij verzekert daar aan het werk kan. Vanwege ons landelijk netwerk bieden wij door heel Nederland verschillende vacatures aan.

Het proces

Detacheren kan pas beginnen nadat jij hebt gesolliciteerd op een vacature. We zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen. Voordat we je voorstellen aan een opdrachtgever, willen we graag eerst jou leren kennen. Na dit gesprek dragen we je voor bij de opdrachtgever.  Zijn alle partijen enthousiast? Dan regelen we de contracten en kan jij starten.

Professioneel en persoonlijk

Onze professionals staan altijd voor jou klaar. We geloven in de kracht van persoonlijkheid. Daarom zullen we altijd eerst persoonlijk kennis met je maken. Ook word je begeleidt door een van onze professionals. Jouw contactpersoon staat voor je klaar als je vragen hebt. Daarnaast kun jij jezelf op professioneel en persoonlijk gebied ontwikkelen door onze trainingen te volgen. Van nieuwe wetgeving binnen de sector tot aan omgaan met stress; de trainingen behandelen het. Wil jij andere professionals ontmoeten en kennis delen? Kom naar onze netwerkborrels.

 Solliciteer direct

Wil jij beginnen met detacheren binnen wonen in Drenthe? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Wil je liever toch eerst meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord.