Detacheren wonen Den Haag

Wil jij binnenkort ook beginnen met het detacheren binnen de sector wonen in Den Haag? Bij Corparis bieden wij je de kans om bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers in Nederland aan de slag te gaan. Wij hebben verschillende vacatures binnen de sector wonen beschikbaar en bieden onze professionals ook de mogelijkheid om te detacheren in de omgeving van Den Haag. Zo kun je altijd een opdracht vinden bij jou in de buurt. Wil je meer weten over ons detacheringstraject? Bekijk dan onze website of neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals staan klaar om je vragen te beantwoorden en te kijken naar de mogelijkheden voor jou.

 

Detacheringsproces

Wanneer je bij ons aan de slag gaat binnen ons uitgebreide netwerk start je met het solliciteren op een functie. Na het solliciteren start het detacheringproces van Corparis. Wanneer er op dit moment nog geen functie of opdracht tussen staat die aansluit bij jouw wensen of ambities kun je met één van ons in gesprek gaan om te kijken of er eventueel andere functies open staan die je interesses wekken. Wanneer je je aansluit bij Corparis kom jij bij ons onder contract te staan en regelen wij alle dingen voor je die komen kijken bij het detacheren. Zo zorgen wij ervoor dat jij iedere maand je loon ontvangt en doen we de daarbij horende administratieve taken. Door bij ons onder contract te staan blijft alles netjes onder één dak.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je carrière. Wij dragen daar graag een steentje aan bij door trainingen en cursussen beschikbaar te stellen voor onze professionals. In deze trainingen ontwikkelen zij zich verder op zowel persoonlijk als professioneel vlak. In deze trainingen leren onze professionals handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Meer informatie

Wil jij ook detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.