Detacheren Wonen Den Bosch

Wil jij detacheren binnen de sector wonen in regio Den Bosch? Bij Corparis krijg je de mogelijkheid om bij verschillende toonaangevende bedrijven aan de slag te gaan met diverse opdrachten. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te detacheren binnen de regio Den Bosch. Ben je benieuwd naar Corparis en hoe onze manier van detacheren in zijn werking gaat? Lees dan hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met één van onze professionals naar de diverse mogelijkheden.

 

Detacheringsproces

Detacheren betekend dat je bij ons onder contract komt te staan, maar bij een ander bedrijf komt te werken. Hier hangen een aantal voordelen aan. Zo handelen wij jouw loonadministratie af en helpen je zoeken naar een andere opdrachtgever wanneer de opdracht is afgerond. Je hebt dus altijd zekerheid van dienstverband. Doordat wij nauw contact hebben met de opdrachtgever weten wij welke kandidaten geschikt zijn voor bepaalde functies. Wij lenen je als het ware uit aan het bedrijf. Je bent gewoon goed verzekerd en kan daar je werkzaamheden voor de afgesproken tijdsduur uitvoeren.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je komt werken bij Corparis geniet je van de zekerheid van dienstverband. Ook bieden wij naast dit handige voordeel nog meer voordelen. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen doormiddel van onze cursussen en trainingen die elke professional gratis kan volgen in onze Academie of Campus. Ook blijf je bij ons onder contract staan, op deze manier betalen wij iedere maand netjes je salaris en doen wij de daarbij behorende administratie. Als laatste krijg je ook een persoonlijk contactpersoon die jou op de voet volgt. Wanneer je met vragen of opmerkingen zit kun je gelijk naar je contactpersoon toe.

 

Meer te weten komen?

Kom jij uit de regio Den Bosch en wil jij beginnen met detacheren binnen de sector wonen? Neem dan snel een kijkje tussen onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! Zit je eerst nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.