Detacheren Wonen Amstelveen

Wil jij graag beginnen met detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Amstelveen? Wanneer je komt detacheren bij Corparis krijg je de mogelijkheid om bij veel verschillende toonaangevende bedrijven aan de slag te gaan met diverse opdrachten. Hier krijg je ook de mogelijkheid om te detacheren binnen de omgeving van Amstelveen. Ben jij nou benieuwd naar ons detacheringstraject en hoe wij te werk gaan? Lees dan hieronder meer. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een medewerker naar de mogelijkheden.

 

Detacheringstraject

Bij detachering kom je bij ons onder contract te staan, maar je wordt uitgeleend aan een ander bedrijf. Aan het detacheren hangen een aantal voordelen. Zo zorgen wij dat jij netjes elke maand je salaris krijgt, maar ook doen wij de daarbij horende administratie. Wanneer het detacheringscontract eindigt helpen wij je weer op zoek naar een nieuwe opdracht of functie. Je hebt dus altijd zekerheid van dienstverband. Doordat wij nauw contact hebben met de opdrachtgever weten wij welke kandidaten geschikt zijn voor bepaalde functies. Wij lenen je als het ware uit aan het bedrijf. Je bent gewoon goed verzekerd en kan daar je werkzaamheden voor de afgesproken tijdsduur uitvoeren.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je solliciteert op één van onze vele vacatures kom je bij ons onder contract te staan. Hier geniet je van de vele voordelen die het detacheren bij Corparis met zich mee brengt. Zo krijg jij de mogelijkheid om veel verschillende ervaringen op te doen binnen de sector Zorg. Ook regelen wij je salaris en de daarbij horende administratieve taken. Wij detacheren je naar één van onze opdrachtgevers voor een bepaalde tijdsduur. Ook zorgen wij er voor dat jij en de opdrachtgever de juiste match zijn door jullie wensen en eisen naast elkaar te leggen.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij graag detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Amstelveen? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog! Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.