Detacheren wonen Amersfoort

Wil jij ook beginnen met detacheren binnen de sector wonen in de omgeving van Amersfoort? Bij Corparis krijg je de mogelijkheid om aan het werk te gaan bij ons grote netwerk dat bestaat uit toonaangevende bedrijven. Wij hebben meerdere openstaande vacatures binnen de sector wonen. Ook geven wij onze professionals de mogelijkheid om te detacheren binnen de omgeving van Amersfoort. Op deze manier is er altijd een opdracht of functie bij jou in de buurt. Benieuwd naar ons detacheringstraject? Lees hieronder meer, of bekijk onze website voor meer informatie. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

 

Detacheringstraject

Wanneer je aan de slag gaat bij Corparis helpen wij jou niet alleen bij het vinden van de juiste baan, maar ook helpen wij jou bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt met het detacheren bij ons onder contract te staan. Op deze manier heb je alle dingen op één plek. Zo krijg jij elke maand je salaris door ons uitbetaald en zorgen wij dat de administratie op orde is. Door ons uitgebreide diverse netwerk zijn er veel mogelijkheden om bij verschillende opdrachtgevers aan het werk te gaan binnen een functie of opdracht. Wanneer de tijdsduur is afgelopen helpt Corparis je weer verder. Wij zorgen er samen voor dat jij aan het werk kan en blijft.

 

Ontwikkel je verder met Corparis

Bij Corparis vinden we het van groot belang dat onze professionals zich blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit stimuleren wij door in onze online Academie trainingen en cursussen aan te bieden die onze medewerkers geheel gratis kunnen volgen. In deze trainingen leren zij handvatten die meegenomen kunnen worden in het werkveld.

 

Start je reis

Wil jij ook detacheren binnen de sector wonen in of om Amersfoort? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog! Zit je eerst nog met vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze website.