Detacheren professionals

Zoek jij een uitdagende baan binnen de sector zorg of wonen? Neem dan contact op met Corparis.  Het detacheren van professionals is ons dagelijks werk. Wij hebben een groot net werk met verschillende bedrijven en een bestand met een ruim aanbod in vacatures. Wij kunnen jou als professional detacheren bij een van deze bedrijven.

 

Detacheren

Detacheren houdt in dat jij bij Corparis een contract krijgt en dat wij jou in principe ‘uitlenen’ aan een ander bedrijf. Voor dit bedrijf ga jij dan de functie en bijbehorende werkzaamheden uitvoeren. Een voordeel van gedetacheerd worden is dat wij ervoor moeten zorgen dat jij ergens aan de slag kan. Ook als je eerste opdracht is afgelopen, helpen wij je aan een andere opdracht. Om jou te kunnen detacheren, willen wij eerst graag weten wie jij bent. Vooral wat jij wilt bereiken in je leven. Want daar willen wij jou bij begeleiden.

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Terwijl jij bij een bedrijf aan het werk bent, zijn wij in de buurt om jou te ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij de Corparis Campus en Academie aan. Hier kun jij cursussen volgen over onderwerpen die voor jou interessant zijn. Werken bij Corparis betekent dat jij initiatief, kwaliteit en socialiteit van ons kan verwachten.

 

Het Corparis DNA

Corparis heeft een DNA ontwikkelt: Professioneel, Proactief en Persoonlijk.  Deze kwaliteiten vinden wij erg belangrijk en verwachtten wij ook van onze professionals en opdrachtgevers. Herken jij jezelf hierin? Doe snel de test en kom erachter of jij bij ons past. En als je bij ons past, solliciteer dan snel op een van onze vacatures.

Solliciteer direct

Ben jij klaar om je reis te starten en jezelf te blijven ontwikkelen binnen de sector zorg of wonen? Reageer dan snel op een vacature. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden bij jouw reis als young professional.