Detacheren professionals Zwolle

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sectoren Zorg of Wonen? Bij Corparis detacheren wij onze professionals in bijvoorbeeld de omgeving van Zwolle. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij kantoren door heel Nederland. Kijk online op de website welk kantoor het dichtst bij jou is. . Neem contact op met Corparis en maak gebruik van ons grote netwerk aan interessante opdrachtgevers en vacatures. Ons netwerk bestaat uit meerdere toonaangevende bedrijven met een ruim aanbod aan vacatures. Ben jij benieuwd naar hoe detacheren in zijn werk gaat binnen Corparis? Lees dan snel hieronder verder.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis lenen wij je als het ware uit bij een bedrijf dat valt binnen ons uitgebreide netwerk. De eerste stap binnen ons proces is het solliciteren. Wanneer jij solliciteert op één van onze vacatures kijken wij of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie. Wanneer er op dit moment nog geen functie tussen staat die jou aanspreekt is er de mogelijkheid om samen met een professional vanuit Corparis te kijken naar een passende baan. Door bij Corparis aan het werk te gaan zorgen wij ervoor dat jij een functie of opdracht krijgt bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Wel krijg je een contract bij ons. Zo heb je alles op één plek. Wij betalen iedere maand je salaris en doen ook de daarbij behorende administratie

 

Persoonlijk contact

Bij Corparis is persoonlijk contact van groot belang binnen ons bedrijf. Wij kijken samen met de professional naar de wensen en ambities maar ook naar de functie-eisen voor een bepaalde vacature. Ook gaan wij samen met de bedrijven in gesprek. Zo krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf en de werksfeer. Met deze informatie kunnen wij een juiste match maken door de wensen van beide partijen naast elkaar te leggen.

 

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de sectoren Zorg of Wonen? Wij detacheren professionals in bijvoorbeeld de omgeving Zwolle. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden.