Detacheren professionals Amstelveen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sector Zorg of Wonen? Wij bij Corparis detacheren professionals in bijvoorbeeld de omgeving van Amstelveen. Neem contact op met Corparis en maak gebruik van ons grote netwerk aan interessante opdrachtgevers en vacatures. Ons netwerk bestaat uit meerdere toonaangevende bedrijven met een ruim aanbod aan vacatures. Ben jij benieuwd naar hoe detacheren in zijn werk gaat binnen Corparis? Lees dan snel hieronder verder.

 

Detacheringsproces

Ben je nog niet helemaal zeker wat detacheren inhoud? Lees dan hier meer over het detacheringproces van Corparis. Wanneer jij een detacheringscontract tekent ga jij ermee akkoord dat Corparis jou mag gaan uitlenen aan bedrijven binnen ons netwerk. Binnen dit bedrijf ga jij voor een bepaalde tijdsduur aan de slag binnen een bepaalde functie of aan een opdracht. Het voordeel echter met detacheren is dat wanneer er problemen opspelen wij dit voor jou oplossen of zorgen dat jij op een andere plek aan de slag kunt. Ook wanneer je opdracht voorbij is gaan wij weer samen met jou op zoek naar een nieuwe functie. Op deze manier blijf je aan het werk en geniet van je van een dienstverband. Om al jouw wensen en ambities goed in kaart te brengen gaan wij met jou in gesprek. Niet alleen voor, maar ook tijdens en na het detacheren blijven wij contact onderhouden om te kijken hoe je carrière verloopt.

 

Eigen ontwikkeling met Corparis

Je persoonlijk en professionele ontwikkeling staat bij Corparis voorop. Daarom bieden wij verschillende trainingen en cursussen aan die je helpen binnen de sectoren. Binnen de Academie en Campus liggen een groot aantal trainingen en cursussen klaar voor de werknemers van Corparis. Zij kunnen dit bijna altijd gratis volgen. Werken bij Corparis betekent dat je initiatief, kwaliteit en socialiteit van ons kan verwachten.

 

Start je reis

Wil jij ook samen met andere professionals detacheren bij Corparis in de omgeving van Amstelveen? Neem dan snel contact op en kijk samen met een medewerker naar de verschillende mogelijkheden.