Detacheren professional Zuid-Nederland

Ben jij een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de regio van Zuid-Nederland, klinkt detacheren als iets voor jou, maar kun je de juiste vacature niet vinden? Bij Corparis kun je gemakkelijk vacatures vinden in de regio Zuid-Nederland door gebruik te maken van onze handige filteropties op de vacaturepagina. Mocht de gewenste functie er nog niet tussen staan, dan gaan we graag met jou in gesprek om samen naar een passende oplossing te zoeken. Met ons uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven in heel Nederland vinden we vaak een geschikte plek voor jou. Wil je meer weten over het detacheringsproces en het werken vanuit Corparis? Lees dan verder hieronder. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden die wij bij Corparis voor jou hebben.

 

Het detacheringstraject van Corparis

Wanneer je bij Corparis gaat werken via detachering, wordt je als het ware uitgeleend aan een bedrijf dat valt binnen ons eigen netwerk. Wij hebben regelmatig contact met deze bedrijven om op de hoogte te blijven van hun wensen en eisen. Als we denken dat jij goed bij een bedrijf past, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leer je ons beter kennen en brengen wij jouw wensen en ambities in kaart. Zo weten wij waar jij staat en waar je naartoe wilt in je loopbaan. Als alle partijen akkoord zijn, stellen we een contract op en koppelen we je aan het bedrijf waar je aan de slag gaat. Gedurende het detacheringstraject blijf je bij ons onder contract en bieden wij verschillende voordelen, zoals de maandelijkse salarisbetaling en het verzorgen van de administratie.

 

Eigen ontwikkeling binnen je carrière

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen je loopbaancarrière. Daarom hebben wij voor al onze professionals trainingen en cursussen in onze online Academie. Hier ontwikkelen onze professionals zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De trainingen zijn gratis te volgen voor onze medewerkers en worden meerdere keren per jaar gehouden.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij als professionals ook beginnen met detacheren in Zuid-Nederland? Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog! Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.