Detacheren professional zorg Zuid-Holland

Wil jij weten of detacheren als professional in de zorg in Zuid-Holland wat voor jou is? Wanneer jij ervaringen op wil doen bij meerdere opdrachtgevers binnen de zorg, dan is detacheren bij Corparis zeker iets voor jou. Twijfel je nog omdat je misschien denkt dat er te veel risico’s zijn? Kom werken bij Corparis en geniet van de voordelen van een dienstverband. Lees snel verder of neem contact op wanneer er nog vragen zijn.

 

Het detacheringstraject

Het detacheringstraject start met solliciteren op een van onze vacatures. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als wij geloven dat jij een perfecte match bent zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Na dit gesprek hebben we een beeld van wat jouw wensen en ambities zijn. Daarna gaan we in gesprek met de opdrachtgever. Als dit positief is, dan stellen we je voor. Wij regelen dat jij bij ons onder contract komt te staan en regelen een contract met de opdrachtgever. Daarna start jouw detacheringstraject.

 

Persoonlijk contact bij Corparis

Zoals hierboven eigenlijk al staat beschreven, gaan wij persoonlijk met jou in gesprek. Maar wanneer je in het detacheringstraject zit krijg je ook een contactpersoon aangewezen. Deze contactpersoon begeleid en ondersteunt je in elke stap van het detacheren en beantwoord de vragen die jij hebt. Wanneer je graag over je carrière wilt praten is dit natuurlijk ook mogelijk, de deuren van één van onze kantoren staan altijd voor je open.

 

Je ontwikkeling

Jij bent de baas over je eigen carrière. En wij als Corparis zijn er om jou te ondersteunen. Hoe we dit doen? Door het aanbieden van verschillende soorten trainingen en cursussen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Deze zijn bijna altijd gratis en te vinden in onze Campus of Academie.

 

Start je reis

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de zorg in Zuid-Holland? Solliciteer dan snel op één van onze functies! Wanneer je nog twijfels of vragen hebt, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.