Detacheren professional zorg Zeeland

Wil jij weten of detacheren als professional binnen de zorg in Zeeland iets voor jou is? Wanneer je kiest voor detacheren binnen Corparis doe je veel verschillende ervaringen op bij meerdere opdrachtgevers binnen de sector zorg. Heb je nog twijfels omdat je bijvoorbeeld denkt dat er teveel risico’s zijn? Kom werken bij Corparis en geniet van de voordelen van een dienstverband. Lees snel verder om meer te weten te komen over ons detacheringsproces of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detachering

Wanneer je gaat detacheren bij Corparis word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde duur. Dit houdt in dat je bij ons onder contract blijft staan. Dit heeft weer als voordeel dat wij de administratie en uitbetalingen voor jou regelen. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste functie krijgt hebben we voorafgaand persoonlijk contact waarin wij jou als persoon leren kennen. Ook leer je hier meer over Corparis. Wij brengen jouw wensen en ambities in kaart en matchen jou aan de juiste opdrachtgevers. Na akkoord van alle partijen wordt er een overeenkomst afgesloten.

 

Bepaal je eigen carrière

Wanneer je kiest voor detachering bij Corparis ben jij de baas over je eigen carrière. Zo kun je bij ons aangeven aan welke opdrachten jij zou willen meewerken en binnen welke vakgebieden van de zorg jouw passie en ambities liggen. Samen met jou gaan wij kijken of er opdrachtgevers zijn die een functie of opdracht hebben liggen die hierbij aansluit. Vervolgens stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Kom je er later alsnog achter dat het toch niet helemaal is wat jij voor ogen had? Geef het door aan je persoonlijke contactpersoon en wij helpen je verder.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de zorg in Zeeland? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze vele vacatures. Wanneer je nog vragen hebt kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.