Detacheren professional zorg Overijssel

Wil jij ervaring op doen in de verschillende functies binnen de zorg in Overijssel? Start dan met detacheren als professional binnen de zorg in Overijssel. Door het ruime aanbod aan verschillende functies, kan jij door te werken bij Corparis, bij verschillende opdrachtgevers aan het werk komen. Ook heb je door te werken bij Corparis zekerheid op dienstverband. Wil je meer te weten komen? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren

Detacheren houdt in dat je onder contract staat bij een bedrijf maar uitgeleend wordt naar een opdrachtgever voor de invulling van een bepaalde functie of uitvoering van een opdracht. Vaak is dit gebonden aan een bepaalde tijdsduur. Het voordeel bij detacheren is dat wanneer de tijdsduur voorbij is van de functie of opdracht wij je weer helpen met zoeken naar een nieuwe geschikte opdracht. Wanneer je gaat detacheren bij Corparis blijf je dus bij ons onder contract staan wat ook inhoud dat wij de uitbetalingen regelen en de daarbij behorende administratie.

 

Professioneel en persoonlijk

Om jou goed te kunnen helpen is het belangrijk dat we je eerst beter leren kennen. Dit doen wij binnen Corparis door middel van een persoonlijk gesprek. Hier leren we jou als persoon kennen maar ook hoe je op professioneel vlak in elkaar steekt. Doordat we deze informatie hebben kunnen we later beter een match vinden met een functie die aansluit op jouw wensen en ambities. Daarnaast zal jouw contactpersoon, tijdens je detacheringsproces, regelmatig contact met je opnemen om te zien hoe het gaat en of je tegen dingen aanloopt. Ook onderhouden we contact met de opdrachtgevers. Op deze manier creëren wij een geschikte plek waar jij in terechtkomt en staan we voor je klaar wanneer er conflicten of andere problemen zijn.

 

Start je reis

Ben jij enthousiast geworden en wil jij starten met detacheren als professional binnen de zorg in Overijssel? Zet nu de eerste stap en solliciteer op de functie die bij jou past! Wanneer je nog twijfelt of met andere vragen zit kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.