Detacheren professional zorg Noord-Holland

Wil jij erachter komen of detacheren als professional in de zorg in Noord-Holland iets voor jou is? Wanneer je bij Corparis aan de slag gaat, doe je veel ervaringen op in de verschillende facetten van de zorg bij meerdere opdrachtgevers. Wanneer je twijfelt over detacheren of als er nog andere vragen zijn kun je altijd contact met ons opnemen. Lees hieronder meer over ons detacheringstraject.

 

Het detacheringstraject bij Corparis

De eerste stap om te kunnen gaan detacheren is solliciteren op een van onze vacatures. We zullen je uitnodigen voor een gesprek als we denken dat jij het Corparis DNA bevat. Dit DNA bestaat uit: professioneel, persoonlijk en proactief. Dit verwachten we van onze medewerkers, opdrachtgevers en professionals. Tijdens het gesprek willen we jou leren en erachter komen wat jouw ambities zijn. Op basis van die informatie helpen we jou met het vinden van een geschikte opdracht. Wij verzorgen het gesprek met de opdrachtgever en na akkoord ook het detacheringscontract.

 

Jouw ontwikkeling

Bij Corparis doen we er alles aan om jou te begeleiden en ondersteunen. Het is daarom mogelijk om via onze Academie en Campus verschillende soorten trainingen en cursussen te volgen. Hiermee geven wij je handvatten die je kunt gebruiken tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Of dit nu gaat om persoonlijke of professionele ontwikkeling, onze trainingen en cursussen zijn zeer divers. Ook hebben wij meerdere netwerkborrels door het jaar heen. Hier kun je als medewerker van Corparis andere professionals spreken en ervaringen uitdelen op het gebied van detacheren en de verschillende functies binnen de sectoren.

 

Meer te weten komen over detacheren?

Ben je nou nieuwsgierig geworden en wil je erachter komen of detacheren als professional binnen de zorg in Noord-Holland ook iets voor jou is? Neem een kijkje tussen de verschillende vacatures en solliciteer vandaag nog op de functie die bij jou past! Wanneer er nog twijfels of vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen.