Detacheren professional zorg Noord-Brabant

Waarom kiezen voor detacheren als professional in de zorg Noord-Brabant? Wanneer je veel ervaring op wil doen met het voordeel van dienstverband is Corparis de juiste match. Wij bij Corparis helpen jou met het vinden van een geschikte baan en begeleiden jou tijdens het proces. Wil je meer weten over ons detacheringsproces? Lees dan snel verder of neem eens contact met ons op.

 

Het detacheringsproces bij Corparis

Om te beginnen met detacheren bij Corparis zoek je eerst een vacature uit waarop je wil solliciteren. Wanneer wij denken dat jij het Corparis DNA bevat zullen we je uitnodigen op gesprek. Ons Corparis DNA bestaat uit: professioneel, persoonlijk en proactief. Wij verwachten dit niet alleen van onze medewerkers maar ook van de opdrachtgevers en professionals. Tijdens het gesprek willen wij je graag beter leren kennen en erachter komen wat je dromen en ambities zijn. Ook leer jij meer over het bedrijf en ons proces. Op basis van de informatie die we van jou krijgen kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte opdracht.

 

Jouw professionele ontwikkeling

Doordat je bij Corparis onder contract blijft onderhouden we persoonlijk contact met jou. Wij zijn er om jou te begeleiden. Het is daarom gebruikelijk dat we vooraf het detacheren een persoonlijk gesprek hebben waarin wij jou beter leren kennen. Ook leer je hier meer over Corparis. Binnen ons grote netwerk van opdrachtgevers houden wij ook persoonlijk contact met ieder van deze. Dit zorgt er weer voor dat wij precies weten wat voor kandidaat een opdrachtgever zoekt. Op deze manier kunnen wij goede matches maken en snel inspringen wanneer er conflicten ontstaan. Ook tijdens het detacheringsproces houden wij contact met je. Zo kun je bij vragen altijd bij ons terecht.

 

Jouw carrière bij Corparis

Een goed doorlopende ontwikkeling binnen jouw carrière is van groot belang. Om jou op zowel professioneel als persoonlijk vlak goed te kunnen ondersteunen bij de ontwikkelingen die jij doormaakt bieden wij diverse trainingen en cursussen aan. Deze zijn bijna altijd gratis. Je kunt ze vinden in onze Academie of Campus. Door de netwerkborrels die wij door het jaar heen organiseren krijg je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals die actief zijn binnen Corparis.

 

Start je reis bij Corparis

Wil jij beginnen met detacheren als professional binnen de zorg in Noord-Brabant? Ga dan vandaag nog op zoek naar de vacature die aansluit bij jouw wensen en ambities. Solliciteer direct online via onze website. Wanneer je nog met vragen of andere twijfels zit kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoord geven.