Detacheren professional zorg Nederland

Wil jij beginnen met detacheren als professional in de zorg in Nederland? Wanneer ja gaat detacheren bij Corparis doe je veel ervaring op binnen de sector Zorg. Je komt te werken aan opdrachten in verschillende functies bij meerdere opdrachtgevers. Wanneer je komt werken bij Corparis geniet je van de voordelen van een dienstverband. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer te weten komen over het detacheren via Corparis? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

Het detacheringstraject

Ons detacheringstraject bij Corparis begint met het solliciteren op één van onze openstaande vacatures. Wanneer je solliciteert zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wanneer wij denken dat jij beschikt over het Corparis DNA zullen wij je uitnodigen voor een gesprek. In dit gesprek brengen wij de wensen en ambities van jou in kaart. Met deze informatie gaan wij op zoek bij onze verschillende opdrachtgevers naar de opdracht die het beste aansluit bij jou. Wanneer we de juiste opdracht of functie gevonden hebben regelen wij het contact tussen jou en de opdrachtgever. Wanneer alle partijen akkoord zijn kom je bij ons onder contract. Daarna start jouw detacheringstraject.

 

Persoonlijk contact

Wij zorgen voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek leren wij jou beter kennen als persoon op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Binnen ons detacheringstraject krijg je een contactpersoon aangewezen. Deze begeleid en ondersteunt je binnen het detacheringstraject. Wanneer jij graag over je carrière wilt praten of met vragen zit kun je bij je contactpersoon terecht. Ook ben je natuurlijk altijd van harte welkom op één van onze kantoren.

 

Je ontwikkeling

Jij bent de baas over je eigen carrière. En wij als Corparis zijn er om jou te ondersteunen. Hoe we dit doen? Door het aanbieden van verschillende soorten trainingen en cursussen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Deze zijn bijna altijd gratis en te vinden in onze Campus of Academie.

 

Start je reis vandaag nog

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de zorg in Nederland? Solliciteer vandaag nog op één van onze vacatures! Wanneer je nog met vragen zit kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.