Detacheren professional zorg Limburg

Wil jij ervaring opdoen in de sector zorg? Start dan met detacheren als professional binnen de zorg in Limburg. Wanneer je gaat detacheren via Corparis ben je verzekerd van dienstverband. Of je nu net begint binnen de sector of al meer ervaring hebt opgedaan, dat maakt niet uit. Bij Corparis vinden wij de geschikte opdracht waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Wil je meer voordelen weten of het detacheren binnen ons bedrijf? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren

Bij een detachering wordt je als het ware uitgeleend aan een bedrijf. Het bedrijf waar wij jou plaatsen heeft voor een bepaalde tijdsduur een opdracht of functie open staan die jij als werknemer van Corparis kunt vervullen. Tijdens het detacheringsproces blijf je bij ons onder contract staan. Dit neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgen wij dat jij elke maand netjes je loon uitbetaald krijgt en ook doen wij alle administratieve taken die erbij komen kijken. Tijdens het detacheren werk je voor opdrachtgevers, maar blijf je contact houden met je persoonlijke contactpersoon binnen Corparis.

 

Jouw ontwikkeling

Bij Corparis doen we er alles aan om jou te begeleiden en ondersteunen. Het is daarom mogelijk om via onze Academie en Campus verschillende soorten trainingen en cursussen te volgen. Hiermee geven wij je handvatten die je kunt gebruiken tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Of dit nu gaat om persoonlijke of professionele ontwikkeling, onze trainingen en cursussen zijn zeer divers. Ook hebben wij meerdere netwerkborrels door het jaar heen. Hier kun je als medewerker van Corparis andere professionals spreken en ervaringen uitdelen op het gebied van detacheren en de verschillende functies binnen de sectoren.

 

Start met detacheren

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het detacheren als professional binnen de zorg in Limburg? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures en vind zelf de baan die bij jou past! Wanneer je nog twijfelt of vragen hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.