Detacheren professional zorg Groningen

Detacheren als professional in de zorg in Groningen is dé manier om snel ervaring op te doen binnen de sector. Wanneer je gaat detacheren is het mogelijk om binnen één functie te blijven of juist te gaan werken binnen meerdere verschillende facetten. Bij Corparis krijg je de mogelijkheid om aan diverse opdrachten te werken bij de verschillende bedrijven die aangesloten zijn bij ons netwerk. Wil je meer weten over detacheren bij Corparis? Lees dan snel hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detachering

Wanneer je gaat detacheren bij Corparis word je als het ware uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde duur. Dit houdt in dat je bij ons onder contract blijft staan. Dit heeft weer als voordeel dat wij de administratie en uitbetalingen voor jou regelen. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste functie krijgt hebben we voorafgaand persoonlijk contact waarin wij jou als persoon leren kennen. Ook leer je hier meer over Corparis. Wij brengen jouw wensen en ambities in kaart en matchen jou aan de juiste opdrachtgevers. Na akkoord van alle partijen wordt er een overeenkomst afgesloten.

 

Ontwikkeling

Om jou nog meer van dienst te kunnen zijn en jou te helpen bij je professionele ontwikkeling, bieden wij als Corparis meerdere soorten trainingen en cursussen aan. De trainingen die wij geven aan onze medewerkers variëren van persoonlijke ontwikkeling tot aan nieuwe wet- en regelgeving binnen de sector zorg. Wanneer je aan het werk bent voor Corparis kun je bijna elke training gratis volgen. Ook hebben wij meerdere netwerkborrels in het jaar waar jij kennis kunt maken met andere professionals. Zo kunnen jullie kennis met elkaar uitwisselen.

 

Start je reis

Start je reis bij Corparis en ontdek de wereld van detacheren binnen de zorg als professional in Groningen. Wanneer je nog met vragen zit of extra informatie nodig bent, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.