Detacheren professional zorg Gelderland

Detacheren als professional binnen de zorg in Gelderland is de beste manier om veel ervaring op te doen binnen deze sector. Of je nu net begint binnen de zorg of al wat meer ervaring hebt opgedaan, dat maakt niet uit. Bij Corparis vinden wij de geschikte opdracht waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. Meer voordelen over detacheren weten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Wat is detacheren

Bij detachering word je als het waren uitgeleend aan een bedrijf. Dit bedrijf heeft voor een bepaalde tijdsduur opdrachten of een bepaalde functie staan die jij als werknemer van Corparis kunt vervullen. Tijdens dit proces blijf je volledig bij ons onder contract staan. Dit houdt in dat wij alle administratieve taken en het uitbetalen van je salaris op ons nemen. Tijdens je detacheringsproces werk je voor opdrachtgevers, maar blijf je contact houden met je persoonlijke contactpersoon bij Corparis. Ook onderhouden wij contact met de opdrachtgever zodat wij, wanneer er conflicten of andere problemen ontstaan, kunnen ingrijpen waar nodig.

 

Bepaal je eigen carrière

Wanneer je kiest voor detachering bij Corparis ben jij de baas over je eigen carrière. Zo kun je bij ons aangeven aan welke opdrachten jij zou willen meewerken en binnen welke vakgebieden van de zorg jouw passie en ambities liggen. Samen met jou gaan wij kijken of er opdrachtgevers zijn die een functie of opdracht hebben liggen die hierbij aansluit. Vervolgens stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Kom je er later alsnog achter dat het toch niet helemaal is wat jij voor ogen had? Geef het door aan je persoonlijke contactpersoon en wij helpen je verder.

 

Starten bij Corparis

Wil jij starten met detacheren als professional in de zorg in Gelderland? Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. Na het ontvangen van de sollicitatie zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen met jou. Heb je nog meer vragen of loop je tegen dingen aan? Neem dan gerust contact met ons op.