Detacheren professional zorg Friesland

Wanneer je wilt starten met detacheren als professional binnen de zorg in Friesland ben je bij Corparis aan het juiste adres. Detacheren bij Corparis is de beste manier om veel ervaring op te doen binnen de verschillende disciplines. Ook ontvang jij, wanneer je start bij Corparis, de zekerheid van een dienstverband. Ben jij nieuwgierig geworden en wil je meer te weten komen? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Hoe werkt detacheren

De eerste stap om je detachering te starten is solliciteren op een van onze vacatures. We zullen de sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Als we geloven dat jij een toevoeging bent, zullen we je uitnodigen. We gaan dan persoonlijk met elkaar in gesprek. Dit doen we om jou te leren kennen. Met deze informatie kunnen we kijken of jouw wensen overeen komen met de eisen van de opdrachtgever. Als dit een match is, dan zullen we je voorstellen aan de opdrachtgever. En als iedereen tevreden is dan regelen wij een detacheringscontract.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je bij Corparis komt werken, sta je bij ons onder contract. Dit betekent dat wij je niet alleen helpen met het vinden van de juiste opdrachten binnen de verschillende vakgebieden. Ook regelen wij alle uitbetalingen en de daarbij behorende administratie. Je krijgt binnen Corparis een persoonlijk contactpersoon waaraan je al je vragen kunt stellen. Ook tijdens je detachering behoud je persoonlijk contact met je aangewezen contactpersoon. Zo kun je bij vragen of andere problemen altijd contact opnemen. Wij als Corparis vinden het belangrijk dat jij je eigen carrière kan bepalen. Dus staan wij ook klaar voor wanneer jij een switch wilt maken tussen functies of vakgebieden.

 

Start je reis vandaag nog

Wil jij starten met detacheren als professional in de zorg in Friesland? Kijk online tussen de verschillende vacatures en solliciteer vandaag nog! Bij vragen of twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.