Detacheren professional zorg Flevoland

Wil jij meer kennis op doen in de zorg sector? Kom detacheren als professional binnen de zorg in Flevoland. Werken bij Corparis bied je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen binnen de verschillende facetten van de zorg. Wanneer je bij Corparis komt werken geniet je ook van een vast dienstverband. Wil je meer weten of het detacheren? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je aan de slag gaat met detacheren bij Corparis kom je bij ons onder contract. Wij lenen je vervolgens weer uit aan de verschillende opdrachtgevers die vallen binnen het netwerk van Corparis. Vaak is dit voor een bepaalde tijdsduur om mee te helpen aan een opdracht of om een functie te vervullen. Tijdens de detachering blijf je bij ons onder contract staan. Wat inhoudt dat wij het contact regelen tussen jou en de opdrachtgever, maar ook regelen wij de administratie en je loon. Op deze manier hebben wij inzicht op elk punt binnen het traject en kunnen wij ondersteunen waar nodig.

 

Je carrière bij Corparis

Wij bij Corparis vinden het belangrijk dat je niet stil komt te staan tijdens je reis. Echter, jij bepaalt welke kant je opgaat. Wij zijn er om jou te begeleiden en te helpen bij vragen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden binnen jouw carrière krijg je een eigen contactpersoon. Hij of zij zal kennis met jou maken en je beter leren kennen. Wij willen graag alles weten over jouw wensen en ambities om een daarbij passende functie voor je uit te kiezen. Daarnaast helpt deze contactpersoon je verder als je vast komt te zitten of wanneer je extra hulp nodig hebt.

 

Start met detacheren

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het detacheren als professional binnen de zorg in Flevoland? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures en vind zelf de baan die bij jou past! Wanneer je nog twijfelt of vragen hebt, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.