Detacheren professional zorg Drenthe

Detacheren als professional in de zorg in Drenthe? Ga aan de slag bij Corparis. Wanneer je gaat detacheren via Corparis kun je veel ervaring op doen bij verschillende werkgevers. Ook heb je zekerheid op dienstverband. Ben je nieuwgierig geworden? Lees snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheren Drenthe

Detacheren betekend dat je uitgeleend wordt aan een bedrijf voor een bepaalde opdracht of tijdsduur. Je blijft echter wel onder contract bij Corparis. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij helpen je met het vinden naar de juiste opdrachten en functies. We kijken hierbij niet alleen naar de functie-eisen. We vergelijken ook of jouw wensen en ambities bij de opdrachtgever passen.

 

Begeleiding op maat

Doordat je bij Corparis onder contract blijft onderhouden we persoonlijk contact met jou. Wij zijn er om jou te begeleiden. Het is daarom gebruikelijk dat we vooraf het detacheren een persoonlijk gesprek hebben waarin wij jou beter leren kennen. Ook leer je hier meer over Corparis. Binnen ons grote netwerk van opdrachtgevers houden wij ook persoonlijk contact met ieder van deze. Dit zorgt er weer voor dat wij precies weten wat voor kandidaat een opdrachtgever zoekt. Op deze manier kunnen wij goede matches maken en snel inspringen wanneer er conflicten ontstaan. Ook tijdens het detacheringsproces houden wij contact met je. Zo kun je bij vragen altijd bij ons terecht.

 

Jouw carrière bij Corparis

Bij Corparis bepaal jij zelf hoe je carrière eruit ziet. Dit betekent dat jij zelf de mogelijkheid hebt om aan te geven welke opdrachten bij jou passen en welke niet. Wanneer je nog ergens over twijfelt, is het mogelijk om gratis trainingen en cursussen te volgen in het vakgebied dat jou aantrekt. Deze zijn te vinden in onze Academie of Campus.

 

Begin met detacheren

Ben je enthousiast geworden en wil je beginnen met detacheren als professional binnen de zorg in Drenthe? Solliciteer dan vandaag nog op één van onze openstaande vacatures! Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.