Detacheren professional wonen Zuid-Holland

Wanneer jij graag veel ervaring op wilt doen in de sector wonen is detacheren als professional in Zuid-Holland bij Corparis iets voor jou. Door onze vele opdrachtgevers is er altijd een functie of opdracht die aansluit op jouw wensen en vaardigheden. Zit je nog met twijfels omdat je denkt dat er teveel risico’s zijn bij detacheren? Kom werken bij Corparis en geniet van de voordelen van een dienstverband. Lees hieronder meer over het detacheringstraject van Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op en één van onze professionals staat je graag te woord.

 

Het detacheringstraject.

Het detacheringstraject bij Corparis start altijd met een sollicitatie op één van onze vele vacatures. Wij zullen deze sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wanneer wij denken dat jij een perfecte match zult zijn voor de functie of opdracht zullen wij je uitnodigen voor een gesprek. Door dit gesprek krijgen wij een beter beeld van jou op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ook leer jij Corparis beter kennen. Na dit gesprek weten wij welke functie en opdrachtgevers het beste bij jou passen. Wij regelen dat jij bij ons onder contract komt te staan en regelen een contract met de opdrachtgever. Wanneer alle partijen akkoord zijn gegaan start jouw detacheringstraject.

 

Persoonlijk contactpersoon

Wanneer je komt werken bij Corparis gaan wij persoonlijk met jou in gesprek. Maar wanneer jij gaat beginnen in je detacheringstraject krijg je ook nog een persoonlijk contactpersoon aangewezen. Deze contactpersoon begeleid en ondersteunt jou tijdens je detacheringstraject. Hier kun je altijd terecht wanneer je vragen of opmerkingen hebt. Ook zal je contactpersoon regelmatig checken of alles nog goed gaat en er geen complicaties op zijn getreden tijdens je detacheringstraject.

 

Start je reis

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de sector wonen in Zuid-Holland? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures. Wanneer je nog met vragen of twijfels zit schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.