Detacheren professional wonen Zeeland

Wil jij erachter komen of detacheren als professional binnen de sector wonen in Zeeland iets voor jou is? Wanneer je kiest voor detachering bij Corparis krijg je de mogelijkheid om veel verschillende ervaringen op te doen bij meerdere opdrachtgevers binnen ons grote netwerk in de sector wonen. Heb je nog twijfels omdat je denkt dat er bijvoorbeeld teveel risico’s bij komen kijken? Wanneer je bij Corparis aan de slag gaat geniet je van de voordelen van een dienstverband. Lees hieronder meer over ons detacheringproces of neem eens contact met ons op. Eén van onze professionals zal je verder helpen.

 

Detachering

Wanneer je komt detacheren bij Corparis lenen wij je uit aan bedrijven die vallen binnen ons netwerk voor een bepaalde duur. Dit betekend dat je bij ons onder contract blijft staan. Dit heeft weer als voordeel dat wij je loon en administratieve taken regelen voor je. Om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek komt, met de juiste functie en bij de juiste opdrachtgever gaan wij persoonlijk met jou in gesprek. Hierin brengen wij jouw wensen en ambities in kaart. Vervolgens zoeken wij een geschikt bedrijf. Wanneer we deze hebben gevonden matchen wij jullie aan elkaar.

 

Kies jouw carrière

Wanneer je kiest voor detachering bij Corparis ben jij de baas over je eigen carrière. Zo kun je bij ons aangeven aan welke opdrachten jij zou willen meewerken en binnen welke vakgebieden van de woningcorporaties jouw passie en ambities liggen. Samen met jou gaan wij kijken of er opdrachtgevers zijn die een functie of opdracht hebben liggen die hierbij aansluit. Vervolgens stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Kom je er later alsnog achter dat het toch niet helemaal is wat jij voor ogen had? Geef het door aan je persoonlijke contactpersoon en wij helpen je verder.

 

Start je reis

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de sector wonen in Zeeland? Solliciteer gelijk op één van onze vele vacatures. Bij vragen of opmerkingen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.