Detacheren professional wonen Utrecht

Wil jij beginnen met detacheren als professional binnen de sector wonen in Utrecht? Wanneer je kiest om te detacheren bij Corparis ga je veel ervaring op doen en heb je zekerheid van een dienstverband. De experts bij Corparis helpen jou met het vinden van een geschikte baan en begeleiden je tijdens het proces. Wil je meer weten over detacheren bij Corparis? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je komt detacheren bij Corparis word je uitgeleend aan een bedrijf. Tijdens het detacheringsproces blijf je te allen tijde bij ons onder contract staan. Dit betekent dus dat wij ook alle administratieve taken regelen. Maar ook bij het vinden van nieuwe opdrachten helpen wij je. Tijdens het proces werk je aan een opdracht bij één van onze opdrachtgevers uit het grote netwerk van Corparis. Deze opdracht of functie is altijd voor een bepaalde tijd. Wanneer deze functie of opdracht volbracht is gaan wij samen weer op zoek naar een nieuwe geschikte opdrachtgever. Bij Corparis onderhouden wij altijd persoonlijk contact met zowel jou als met de opdrachtgevers. Hierdoor kunnen eventuele problemen of andere kwesties snel en gemakkelijk worden opgelost.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden we het belangrijk dat jij een goed doorlopende ontwikkeling blijft maken in je carrière. Om jou op zowel professioneel als persoonlijk vlak goed te kunnen ondersteunen bieden wij in onze Academie en Campus verschillende trainingen en cursussen aan. Deze zijn voor onze medewerkers bijna altijd gratis. Ook zijn ze soms in samenwerking met één van onze vele opdrachtgevers. Ook hebben wij ieder jaar meerdere netwerkborrels waar jij samen met andere professionals ervaringen kunt uitwisselen en op doen.

 

Start je reis

Wil jij starten met detacheren als professional binnen de sector wonen in Utrecht? Solliciteer dan naar één van onze vacatures. Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs.