Detacheren professional wonen Noord-Holland

Wil jij erachter komen of detacheren als professional in de sector wonen in Noord-Holland iets voor jou is? Wanneer je komt werken bij Corparis doe je veel verschillende ervaringen op in de sector wonen. Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers is er altijd wel een functie of opdracht die aansluit bij jouw wensen en ambities. Lees hieronder meer over het detacheringsproces van Corparis. Zit je na het lezen nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze experts zal je zo spoedig mogelijk helpen.

 

Detacheringsproces Corparis

Wanneer je wilt beginnen met detacheren bij Corparis is het belangrijk dat je gaat solliciteren op één van onze vacatures. Wanneer wij denken dat jij over het Corparis DNA beschikt en dat jij binnen onze eisen valt nodigen wij jou uit voor een gesprek. In dit gesprek leren wij jou nog beter kennen. We brengen jouw wensen en ambities in kaart en zoeken een passende functie of opdracht. Wanneer wij denken dat wij de juiste opdracht of functie hebben gevonden verzorgen wij een gesprek met de opdrachtgever. Na een akkoord van alle partijen onderteken jij het detacheringscontract. Ook tijdens het detacheren blijf je bij Corparis onder contract staan. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgen wij ervoor dat jij netjes iedere maand optijd je salaris krijgt en wij doen de bijkomende administratie voor je.

 

Corparis DNA

Het Corparis DNA bestaat uit: professioneel, persoonlijk en proactief. Deze houding verwachten wij niet alleen van onze medewerkers, maar ook van onze opdrachtgevers en professionals. Ben jij benieuwd of jij beschikt over het Corparis DNA? Op onze website staat een test waarin jij er achter kunt komen of jij hierover beschikt.

 

Start je reis met Corparis

Ben je nieuwsgierig geworden en denk jij dat detacheren als professional in de sector wonen in Noord-Holland iets voor jou is? Neem een kijkje tussen onze vele vacatures en solliciteer vandaag nog! Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.