Detacheren professional wonen Nederland

Wil jij beginnen met detacheren als professional binnen de sector wonen in Nederland? Wanneer je kiest voor Corparis geniet je van de voordelen van een dienstverband. Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers binnen de woningcorporatie is er altijd wel een functie of opdracht die bij aansluit bij jouw wensen en ambities. Ben je nieuwsgierig geworden naar het detacheren? Lees hieronder dan meer over het traject binnen Corparis. Zit je hierna nog met twijfels of andere opmerkingen is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Eén van onze professionals helpt je dan verder.

 

Het detacheringstraject

Ons detacheringstraject bij Corparis begint met het solliciteren op één van onze openstaande vacatures. Wanneer je solliciteert zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wanneer wij denken dat jij beschikt over het Corparis DNA zullen wij je uitnodigen voor een gesprek. In dit gesprek brengen wij de wensen en ambities van jou in kaart. Met deze informatie gaan wij op zoek bij onze verschillende opdrachtgevers naar de opdracht die het beste aansluit bij jou. Wanneer we de juiste opdracht of functie gevonden hebben regelen wij het contact tussen jou en de opdrachtgever. Wanneer alle partijen akkoord zijn kom je bij ons onder contract. Daarna start jouw detacheringstraject.

 

Jouw ontwikkeling binnen Corparis

Bij Corparis vinden wij dat je de baas bent over je eigen carrière. Wel vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen in je carrière. Wij ondersteunen onze medewerkers hiermee door cursussen en trainingen aan te bieden die handvatten geven op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Deze trainingen zijn bijna altijd gratis en te vinden in onze academie of campus. Wij vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk ervaring kunt op doen binnen de woningcorporatie sector. Hierdoor blijven wij met elkaar in gesprek om te kijken welke functies en opdrachten het beste aansluiten bij jouw wensen en ambities. Ben je tijdens de detacheringperiode toch niet tevreden. Dan regelen wij dit samen met jou.

 

Start je reis

Neem een kijkje tussen onze vacatures en start vandaag nog met detacheren als professional binnen de sector wonen in Nederland. Solliciteer op één van de vele functies en/of opdrachten. Zit je nog met vragen of andere twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.