Detacheren professional wonen Groningen

Wil jij detacheren als professional binnen de sector wonen in Groningen? Detacheren via Corparis is de manier om snel en veel ervaring op te doen. Het is bij Corparis mogelijk om binnen één functie te detacheren of juist te gaan werken binnen meerdere facetten binnen de sector. Bij ons geven we jou de mogelijkheid om aan diverse opdrachten te werken binnen verschillende functies, ervaringsniveaus en bedrijven. Alle bedrijven waar je terecht kunt komen vallen onder ons netwerk en hebben wij nauwe contacten mee. Wil je meer weten over detacheren bij Corparis? Lees dan snel verder of neem eens contact op.

 

Detacheren bij Corparis

Wanneer je start met detacheren bij Corparis word je door ons uitgeleend aan een bedrijf voor een bepaalde duur. Dit kan een functie invulling zijn of het helpen aan een opdracht voor een bepaalde tijd. Je blijft bij ons onder contract staan. Dit houdt in dat wij elke maand netjes je salaris overmaken en de hierbij horende administratieve taken uitvoeren. We beginnen jouw reis binnen Corparis door samen een persoonlijk gesprek aan te gaan. In dit gesprek brengen wij jouw wensen en ambities in kaart en gaan wij op zoek naar een bedrijf of functie die hier het beste bij past. Ook leer je meer over Corparis en haar werknemers. Wanneer wij een geschikte functie voor jou gevonden hebben brengen wij jou en de opdrachtgever in contact met elkaar. Wanneer alle partijen akkoord zijn stellen wij een contract op en kun je aan de slag.

 

Eigen ontwikkeling

Bij Corparis vinden wij eigen ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden wij vanuit onze Academy en Campus verschillende trainingen en cursussen aan die jou zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen. Wanneer je bij ons onder contract staat volg je deze trainingen bijna altijd gratis. Ook hebben wij meerdere netwerkborrels door het jaar heen waar jij samen met andere professionals ervaringen kunt uitdelen en opdoen.

 

Start met detacheren

Start je reis bij Corparis en ontdek de wereld van detacheren als professional binnen de sector wonen in Groningen. Solliciteer vandaag nog op de vacature die bij jou past. Zit je nog met twijfels of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.