Detacheren professional wonen Gelderland

Detacheren als professional in de sector wonen in Gelderland is de beste manier om veel ervaring op te doen binnen dit vakgebied. Of je net pas begint of al enige ervaring hebt opgedaan, dat maakt bij Corparis niet uit. Wij vinden de geschikte opdrachten of functies waarin jij jezelf wilt gaan ontwikkelen. Wil je nou achter meer voordelen van detacheren komen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

Wat is detacheren

Bij detachering word je als het waren uitgeleend aan een bedrijf. Dit bedrijf heeft voor een bepaalde tijdsduur opdrachten of een bepaalde functie staan die jij als werknemer van Corparis kunt vervullen. Tijdens dit proces blijf je volledig bij ons onder contract staan. Dit houdt in dat wij alle administratieve taken en het uitbetalen van je salaris op ons nemen. Tijdens je detacheringsproces werk je voor opdrachtgevers, maar blijf je contact houden met je persoonlijke contactpersoon bij Corparis. Ook onderhouden wij contact met de opdrachtgever zodat wij, wanneer er conflicten of andere problemen ontstaan, kunnen ingrijpen waar nodig.

 

Kies je eigen pad

Bij Corparis vinden wij het belangrijk dat jij de baas blijft over je eigen carrière. Zo is het mogelijk om bij ons aan te geven aan wat voor soort opdrachten jij zou willen meewerken en binnen welke vakgebieden van de sector wonen bij jouw wensen en ambities aansluiten. Samen met jou gaan wij kijken of er werkgevers binnen ons netwerk vallen die functies hebben die aansluiten op jouw wensen en ambities. Wij stellen je vervolgens voor aan deze opdrachtgever. Is het uiteindelijk toch niet helemaal zoals je voor ogen had? Geef het door aan je persoonlijke contactpersoon en wij helpen je verder.

 

Start je reis bij Corparis

Wil je starten met detacheren als professional binnen de sector wonen in Gelderland maar zit je nog met vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ga samen met ons in gesprek om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen.