Detacheren professional wonen Friesland

Wanneer je wilt starten met detacheren als professional binnen de sector wonen in Friesland ben je bij Corparis aan het juiste adres. Door te detacheren doe jij veel ervaring op binnen de verschillende disciplines van de sector wonen. Ook ontvang je, wanneer je start met detacheren bij Corparis, de zekerheid van een dienstverband. Door ons grote netwerk aan werkgevers door het hele land heen is er altijd wel een functie of opdracht die bij jou past. Wil je meer te weten komen of detacheren bij
Corparis? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Detacheringsproces

Als eerste start je binnen het detacheringproces door te solliciteren op één van onze vele vacatures. Wanneer wij de sollicitatie binnen hebben nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling. Wanneer wij denken dat jij over het Corparis DNA beschikt zullen wij je uitnodigen voor een gesprek. In dit persoonlijke gesprek leren wij elkaar beter kennen. Wij willen er met dit gesprek graag achter komen waar jouw wensen en ambities liggen. Op deze manier weten wij welke functie of opdracht het beste aansluit bij jou. Wij zorgen voor contact tussen jou en de opdrachtgever. Wanneer iedereen tevreden is stellen we een contract op. Je blijft bij Corparis onder contract.

 

Werken bij Corparis

Wanneer je komt werken bij Corparis blijf je dus bij ons onder contract staan. Dit betekend dat wij je niet alleen helpen met het vinden van de juiste functies en opdrachten binnen de sector wonen. Ook regelen wij alle uitbetalingen en de daarbij behorende administratie. Binnen Corparis krijg je een persoonlijk contactpersoon aangesteld. Hier kun je altijd terecht met vragen of twijfels. Ook tijdens het detacheringsproces blijft jouw persoonlijk contactpersoon altijd klaarstaan voor jou. Wanneer er tijdens je dienstverband vragen zijn of problemen optreden kun je altijd gemakkelijk contact opnemen met ons.

 

Begin vandaag nog met solliciteren

Neem een kijkje op onze website en solliciteer vandaag nog op een van onze vele vacatures. Start je reis met detacheren als professional binnen de sector wonen in Friesland. Zit je nog met vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.